شیشه های دوجداره اسپایدر/اسپایدری

اکتبر 16, 2019

سیستم نمای شیشه ای اسپایدرمتشکل از قطعات و عضو های عنکبوتی شکل از جنس استنلس استیل، گرید 304 یا 316 می باشد. نحوه اتصال شیشه ها وبارگذاری سیستم نما بصورت نقطه ای می باشد.

برخی از ویژگیهای نمای اسپایدر شیشه ای جهت اجرا:

1- کاربرداین سیستم بصورت پوسته دوم و کاذب در نماهای ساختمان موجب رواج المانهای مدرنیته در سبکهای معماری گردیده است.

 2- بدلیل استفاده از شیشه های دوجداره در این سیستم، ایجاد پرده شیشه ای بصورت پوسته اصلی نما با حداقل سازه نگهدارنده و عایق دما و صدا امکان پذیر می گردد.

– تعریف کلی اسپایدر و انواع آن :
این نوع نماها گاهاً به نماهای حرکت پذیر در برابر عوامل لرزه ای اطلاق می شوند و دارای فناوری در تولید یراق آلات همچنین فناوری خاص در بخش طراحی و نصب بر روی انواع سازه های ساختمانی می باشند.

– مزایای استفاده از نماهای اسپایدر سیستم اختصاصی شرکت اشکان گلس:
1) لرزه پذیر بودن
2) قابلیت شکل پذیری
3) پوشش دکوراتیو نمای خارجی
4) پوشش دکوراتیو نمای داخلی ( پارتیشن ها)
5) استفاده از فناوری روز دنیا در تولید یراق آلات
6) قابلیت تلفیق با نمای آلومینیوم، سنگ و …
7) اجرای سریع و آسان
8) دقت بالای خطوط افقی و عمودی ( درز شیشه ها )
9) قابلیت نصب لایه های لمینت تزئینی مختلف و همچنین لایه های مقاوم در برابر حرارت و تابش شدید نور خورشید در شیشه ها

سازه نگهدارنده اسپایدر میتواند کابل، خرپا و یا سیستمهای متنوع دیگر باشد. تصمیم گیری در این خصوص بر عهده آرشیتکت و مهندس طراح سازه میباشد.

“اسپایدر با سازه ی خرپا”
در این روش خرپا فلزی جهت تحمل بار مرده و بار دینامیکی طراحی شده و اسپایدرها با جوش و یا پیچ بر روی این سازه نشسته و بار را منتقل می کنند. محاسبه خرپای این چنینی بسیار ساده بوده و تولید این گونه خرپا نیز به سرعت انجام می پذیرد. می توان آن رارنگ پادرکوتینگ نمود و محاسبان ایرانی شناخت خوبی از عملکرد آن دارند.

“اسپایدر کابلی “
در این روش سازه ای از کابل بصورت کراس و تور و یا خرپا وظیفه تحمل بار وانتقال آن به تکیه گاه ها را بر عهده می گیرد. ویژگی خاص این گونه نما زیبایی منحصر به فرد آن می باشد. محاسبه این مدل سازه ها پیچیده بوده ولی شرکت های معتبر ایرانی و خارجی قادر به انجام محاسبات مربوط می باشند.

” اسپیس فریم “
در این روش اسپایدر باکمک یک واسط بر روی گوی اسپیس می نشیند. از جمله کاربردهای آن اجرای دقیق سطوح کروی، گنبدی شکل، عرق چین و چند قوسی است. خطای زیر کار در این روش کاهش چشمگیری دارد.

“اسپایدر کلمپ/ایکس “
پنجه اسپایدر را می توان به شکل های مختلف طبقه بندی نمود ولی متداول ترین آن سیستم های کلمپ و ایکس میباشد. قطعات کلمپ بصورت یک گل میخ و یا یک قطعه صلیب شکل بوده که شیشه را در خود جای میدهند و قطعات ایکس قطعاتی هستند که بصورت حرف ایکس و یا اچ انگلیسی بوده و توسط پیچ هایی که در شیشه جاسازی میشوند به اسپایدر متصل می گردند.

“اسپایدر با استراکچر شیشه ای یا سیستم گلس فین Glass Fin “

 

روشهای اجرا:

1- با زیرسازی فلزی بوسیله لوله از جنس آهن یا استنلس استیل

2- زیرسازی شیشه ای با سازه های شیشه ای یا Glass Fin

3- زیرسازی با سازهای تنشی کششی از جنس کابل یا مفتول فلزی

ارسال شده در دسته‌بندی نشده توسط ashkanglass